Aquafresh Junior 6+ fogkefe több színben

Aquafresh Junior 6+ fogkefe több színben
Az Aquafresh Junior 6+ fogkefe kifejezetten arra az időszakra lett tervezve, amikor a gyerekek vegyes fogazattal rendelkeznek, azaz sok tejfoguk van még, de már maradandó fogak is bújtak elő. Ez az időszak különösen fontos a szájápolási szokások helyes kialakítása szempontjából, hiszen a maradandó fogak romlása egy életre szól.

Az Aquafresh Junior 6+ fogkefe kényelmes fogást biztosít, gumírozott nyele nem csúszik, így biztos kézzel irányíthatja a gyerek a fogkefét a szájában. A flexibilis, íves nyak biztosítja, hogy minden fogat és fogközt biztosan elérjenek a puha sörték, melyek finoman, ugyanakkor hatékonyan tisztítják a tejfogakat és a maradandó fogakat is, bármilyen méretűek is azok. A puha sörték védik a fogváltáskor oly érzékeny fogínyt is.

Ügyeljen rá, hogy gyermeke reggel és este is alaposan mosson fogat. Sok esetben még ebben a korban is érdemes felügyelni a fogmosást, és ha szükséges finoman javítani a technikán. A fogkefét pedig 3 havonta mindenképpen cseréljék le! Egyrészt az új sörték alaposabban tisztítanak, másrészt a gyerekek sokszor nem mossák ki elég alaposan a fogkefét, így a sörték közt megbújó szennyeződések a baktériumoknak is kedveznek.

Aquafresh Junior 6+ fogkefe gyerekeknek fogváltás időszakára (My Big Teeth)

Négy színben kapható:

fekete - ezüst
lila - zöld
pink - világos rózsaszín
világoszöld - kék
490 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
10 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
olcso.hu argep.hu olcsobbat.hu kirakat.hu