SOMAT GOLD mosogatótabletta 80db

ÚJ
SOMAT GOLD mosogatótabletta 80db
Egyszerű adagolás, nem szükséges előáztatni, nincs kellemetlen szag! A Somat Gold mosogatógép tabletta erős és hatékony tisztítóhatással. A gyors és erőteljes Somat Gold formulája eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is, mint például tea- és kávéfolt, odaégett ételmaradék. Formulájának köszönhetően hamar feloldódik és kifejti tisztítóhatását, akár rövid mosogatási program vagy alacsony hőfok esetén is. A tablettákat biztonságosan lehet használni minden mosogatógépben mosható tányéron, poháron, bögrén, palackon, ezüst edényen, evőeszközön, edényen és serpenyőn. A speciális Somat Gold vízcseppfolt mentes- és szagtalanító technológiák minden edényt és poharat kivételesen tiszta és illatossá varázsolnak minden mosogatási program után.
Használat

Használat előtt olvasd el, használat közben pedig tartsd be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

1 tabletta minden szennyeződés típusra.
1. Nem kell kicsomagolni a tablettát a vízben oldódó fóliából.
2. Helyezd a tablettát egyenesen a mosogatógép adagoló tartályába.
3. Ne helyezd a tablettát az evőeszköz tárolóba, valamint a só adagoló tartályába. 21°dH-nál keményebb víz alkalmazása esetén (erről érdeklődj a vízszolgáltatónál), vagy ha az edényeken, a mosogatógépben vízkő maradványokat észlelsz, javasoljuk megfelelő mennyiségű só és / vagy öblítőszer alkalmazását.
Fontos:
A Somat Gold ragyogó tisztaságot biztosít 21°dH vízkeménységig, még ha világít is a mosogatógép só- illetve öblítőtartály kiürülését jelző lámpa. Mindkét esetben az öblítés és a vízlágyítás funkció működik. További só és öblítő adagolás mindig lehetséges.
4 510 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Biztonsági figyelmeztetés

Súlyos szemirritációt okoz. Szubtilizin-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.
Hasonló termékek
Adatok
Márka
Somat
Márka
Somat
Státusz
ÚJ    
Tömeg
1,6 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
olcso.hu argep.hu olcsobbat.hu kirakat.hu