Szavo fürdőszobai penész elleni szer 500 ml

Szavo fürdőszobai penész elleni szer 500 ml
Fertőtlenít és fehérít, Illatosított, Mosdó széle, szilikon tömítések, Fürdőkád széle, csempe fugái, Zuhanyzófülke körül, Higiénia, Fertőtlenítés

Termék információk
A Szavo fürdőszobai penész elleni szer speciális folyékony termék, mely eltávolítja a baktériumokat, a penészt és a gombát, az algát, melyek foltokban jelenhetnek meg a kád, a mosdó, vagy a zuhanyzófülke szilikon tömítésénél vagy a csempe fugáiban. A Szavo fürdőszobai penész elleni spraytől a felület ragyogóan fehér és higiénikusan tiszta lesz. A termék enyhén illatosított. Nincs tartósító hatása. Használható kerámia, csempe, zománcozott, üveg, tükör, műanyag, laminált, akril, PVC, szilikon, gumi, teflon, rozsdamentes és krómozott felületekre.

Penész elleni szer - fürdő
1 149 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Gyerekbiztos zár:
Nyomja fel a permetező fej alatti biztonsági kart, ezalatt fordítsa el a szórófejet permetező állásba. Használat után mindig zárja le a szórófejet, nyomja fel a biztonsági kart és fordítsa a szórófejet STOP állásba.
HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
A hígítatlan termékkel 10-15 cm távolságból fújja le a kezelni kívánt felületet, majd hagyja hatni. Ezen idő alatt ne tartózkodjon a helyiségben. 15-20 perc után a kezelt felületet öblítse le vízzel vagy hagyja, hogy a termék megszáradjon. A penészt a permetezés előtt ne távolítsa el, hogy a veszélyes gombaspórák ne szóródjanak szét. Erősen szennyezett felület esetén ismételje meg a folyamatot amennyiben szükséges, de csak miután leöblítette a felületet vagy az megszáradt. Nem szabad a felületet erősen átnedvesíteni a termékkel. Kerülni kell a termék felesleges kifújását. Tesztelje a terméket egy kis, nem feltűnő helyen használat előtt, hogy láthassa a reakcióját a felülettel.
Hasonló termékek
Adatok
Márka
Szavo
Márka
Szavo
Tömeg
620 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
olcso.hu argep.hu olcsobbat.hu kirakat.hu