Vanish Kézi sampon szőnyegekhez és kárpitokhoz 750ml

Vanish Kézi sampon szőnyegekhez és kárpitokhoz 750ml
újraéleszti szőnyegeit, teljes szőnyegtisztítási megoldást kínálva
feloldja a makacs, beszáradt foltokat, szennyeződéseket
megszűnteti a kellemetlen szagokat
nem hagy újraszennyeződést okozó port a szőnyegen

A Vanish kézi szőnyeg- és kárpittisztító sampon újraéleszti szőnyegeit, teljes szőnyegtisztítási megoldást kínálva. Tisztítás: A Vanish aktív oxigént tartalmaz, amely mélyen a szőnyeg szövetébe hatolva oldja fel még a makacs, beleszáradt foltokat és szennyeződéseket is. Frissítő: A Vanish aktív oxigénje semlegesíti a kellemetlen szagokat. Az újraszennyeződés ellen: A habhoz tapadt kristályok könnyedén felporszívózhatók, így nem marad hátra újraszennyeződést okozó por.
1 250 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
1. Porszívózzon fel. 2 Habosítsa fel (max 40 C-os vízben 1:9 arányban). 3. A habot egyenletesen vigye fel a szőnyegre. 4. Hagyja megszáradni. 5. Porszívózzon fel
Használati tanácsok Mindig végezzen próbatisztítást egy kevésbé látható helyen a színtartósság miatt. Csak a habot használja mert a túlnedvesedés az anyag zsugorodását és foltosodását okozhatja. Hagyja megszáradni a szőnyeget mielőtt felporszívózná. Ne nedvesítse túl a szőnyeget. Ne használja bársonyon, brokáton vagy olyan anyagokon melyeket nem lehet nedvesen tisztítani. Ne használja gépi tisztításhoz. Szőnyegtisztító gépekhez használja a Vanish Gépi Sampont.
Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
0,75 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
olcso.hu argep.hu olcsobbat.hu kirakat.hu