Tisztelt Vásárlóink!

Ezúton tájékoztatjuk önöket a csomagszállító partnereink által bevezetett óvintézkedésekről
 a korovavírus járvány miatt.


GLS Futárszolgálat házhoz kézbesítés

GLS Érintés nélküli kézbesítés
A megrendeléssel minden feladott csomag esetében a kézi szkenneren történő Címzett aláírást, a kézbesítő futár által rögzített szolgáltatás kód (CLD) helyettesíti.
Ez a megoldás csak a szkennerrel történő fizikai érintkezésre vonatkozik, tehát sem a készpénzes, sem a bankkártyás fizetést nem érinti, tekintettel arra, hogy a PIN kód beírása is érintést igényel.

Amennyiben szeretnének élni az érintés nélküli csomagátvétel lehetőségével, úgy javasoljuk, hogy a megrendelt termékek árát előre utalással, vagy áruházunkon keresztül online bankkártyás fizetéssel rendezzék.GLS Csomagpontok

Bizonyára Ön is tudomást szerzett arról, hogy a koronavírus-járvány miatt kormányunk az emberek egészségének védelme érdekében, újabb rendeletet hozott a bolti nyitva tartások időtartamáról. Ennek értelmében csak az élelmiszerüzletek, patikák és a drogériák lehetnek nyitva a megszokott rend szerint, minden más kereskedelmi egységnek 15:00-tól be kell zárnia.

Ez a rendelkezés érinti a GLS CsomagPont hálózatunk jelentős részét. Ebből kifolyólag GLS CsomagPontjaink üzemeltetését várhatóan ebben az időszakban fel kell függeszteni, aminek következtében a címzettek számára nem lesznek elérhetőek a GLS CsomagPontos átvételi helyek.

A feti tájékoztatás tükrében átmenetileg webshopunk felfüggeszti a GLS Csomagpontokra történő kézbesítési lehetőséget.Foxpost

  • A FOXPOST csomagautomaták továbbra is elérhetők a megszokott nyitvatartási időben, az automatáknak helyet biztosító bevásárlóközpontok nem esnek nyitvatartási korlátozás alá
  • A FOXPOST automatából történő csomagátvétel – mint eddig is – más emberrel történő érintkezés nélkül lehetséges
  • Ügyfeleink és munkatársaink biztonsága érdekében egy sor intézkedést meghoztunk (automaták, teherautók rendszeres fertőtlenítése, munkatársak egymással történő érintkezésének minimalizálása, stb.)

    A csomagautomaták felületeit naponta alkoholos tisztítószerrel tisztítjuk, futáraink más személlyel történő érintkezési lehetőségeit minimalizáltuk, a napi munkamenet során szinte alig találkoznak emberekkel, az automaták kezelése után azonnal autóba ülnek és folytatják túraútvonalukat.
    Raktárunkat zónákra osztottuk a raktáros és fuvarozási tevékenységekben résztvevők nem léphetnek át egymás zónáiba. 


    Bízunk abban, hogy a helyzet hamarosan normalizálódik és visszatér az élet a megszokott kerékvágásba!